Enmansteater!




Ser fram emot onsdag vecka 6 kan jag säga! Redovisning av enmansteatern! Ska bli kul å se alla andras! :D


Får bara inte tappa lusten att köra å utveckla å förbättra den, få verkligen inte bli trött på den! Måste ha spelglädjen kvar tills redovisningen!

Ska bli så skönt när denna veckan är över!
  • Modern Idéhistoria
  • Körkortsteori
  • Matteprov
  • Kulturhistorisk fördjupning
  • Naturkunskaps prov (obs! v.6)
  • Fixa presenten till Freddis! ♥  (försenad 1-års present)
  • Boka biljett
  • Redovisning i Röst & Rörelse! (super mario+battlefield låt)
Ja..det är endel att göra!

För er som inte vet vad enmansteater är så är det att jag själv ska spela 6 roller, göra en berättelse på ca 10 min med alla dessa 6 karaktärerna. Har jobbat med detta i sammanlagt 8 eller 9 veckor snart tror jag, det ska bli kul i alla fall. Man har god nytta av enmansteater kan jag få lov att säga!


Dagens:
Citat: "Den som inte är beredd att förlåta andra förstör den bro han en gång själv måste gå över." - Francis Bacon
Låt: "Hello Seattle" - Owl City
Kommentar: "Linnéa..på tal om ost..."



Puss/Linnéa


Om jag bara kunde..

Jag tror att alla har fått den där tanken "om jag bara kunde trolla så.."


Här är en lista på vad jag skulle gjort om jag kunde trolla:

  • Göra så att priser på buss å tåg blir betydligt mycket lägre!
  • Kunna teleportera mig!
  • Kunna göra så att farfar försvinner på alla kort (så som Hermione gör med sig sälv i Hp 7)
  • Kunna lära mig det mesta direkt bara av att läsa det eller höra det (mest på lektionerna å så)
  • Göra så jag kunde sjunga!
  • Göra så att farmor blir frisk!
  • Göra så att mormor blir frisk!
  • Kunnat bli osynlig ibland när jag vill!
  • Kunna flyga!
  • Kunna va bra på allt möjligt!

Det finns så mycket som man vill ha men man tänker sällan på det man redan har!
T.ex. Hur många fattiga barn har tillgång till skola varje dag? Hur många har rena kläder till att byta varje dag? Hur många av dem har ett ställe att bo på? Hur många får mat varje dag?
Man borde tänka lite mer på det man har och att det faktist finns dem som har det sämre..och att då kanske kunna göra något för dem i så fall!


Dagens:
Citat: "When it gets tough we gotta fight som more"
Låt: "Hold my hand" - Akon & Michael Jackson
Kommentar: Blå propeller (a)


Puss/Linnéa♥

Hoppas!

Jag hoppas verkligen att det ska gå åt rätt håll någon gång!♥ Orkar inte med detta mer..så är det! Önskar att allt kunde va som förut bara! Vill inte att det ska fortsätta så här. Jag blir bara irreterad på det! Suck..vill bara glömma..men det går inte..eftersom du påminner mig hela tiden!



Dagens:
Låt: "What Can I Say" - Dead By April
Citat:
"Tro på det du gör"



Puss/Linnéa

Jk...

Vad är ditt seriösa problem?!

Fattar du inte vad du gjort mot mig!? Vad du gjorde mot oss? Har du ingen sympati för något eller? Tänker du bara på dig själv fast du säger att du sätter vännerna först? Till och med före dig själv..denna vännen tänkte du inte på i första han..eller vad han tyckte, det sluta med att jag fick säga mitt för att han skulle förstå att jag verkligen mådde dåligt utav detta du höll på med! Hur kan du ens tänka så som du gör?! Hur kan man ens tänka att äjag ska vänta på den dagen då du dumpar Linnéa så jag kan få va tillsammans med dig' tanken?! Det gjorde mig verkligen väldigt sårad och förbannad.

We don't know each other but I know you're just to silly to understand!

Det är jävligt fegt att kalla mig dumma saker när jag inte ens har gjort dig något! 'Du är fan det fulaste jag har sett', 'gör en operation så ser du nog lite bättre ut', 'tycker du det är okej att din kille säger att andra är söta?', 'jävla missfoster', 'skaffa ett liv', 'du är riktigt jävla falsk', o.s.v. Mår du bra av att klanka ner på andra? Får du bättre självkänsla och självförtroende av det?

"Jag skulle aldrig göra något sånt här mot min bästa väns flickvän"...det var precis det du gjorde fattar du väll!? Du är helt motsägelsefull! Du inser inte ens detta själv..du har problem..stora sådana!


Du tycker bara synd om dig själv hela tiden! Fattar du inte att du fick mig att må så jävla dåligt över att du höll på att stöta på MIN pojkvän och det du höll på med! Du betedde dig som en kompis mot honom..men bakom ljuset var du bara en hjärtlös bitch som ville sno honom från mig! Det va det enda du va ute efter..vet inte varför du just valde Freddis men..gillar du att stöta på andras pojkvänner?

Skriva sms hela tiden om att du saknar honom..jadu..vad säger man..du träffar honom 5 dagar i veckan i skolan..jag träffar honom knappt varannan månad..han är min pojkvän inte din, och jag får inte träffa honom för dig för att du ska träffa honom hela tiden eftersom du saknar honom..vad fan tror du inte jag gör då eller!? Du tyckte jag va med honom jämt på sommarlovet..i helvete heller det va jag inte alls! Tycker du att det är fel att jag träffar min egen pojkvän eller? Tycker du att du av alla personer i hela världen ska få träffa honom varje dag istället..för att du saknar honom..? Du är fan helt jävla sinnesrubbad!


Du är helt jävla patetisk!


Du försökte verkligen allt för att få mig att göra slut med Freddisen så du kunde få va tillsammans med honom..eller!? Well..du lyckades inte med det och kommer aldrig lyckas!


Dagens:
Låt: "What Can I Say" - Dead By April
Citat: "Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig? Ja det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig" (ur Melissa Horns låt "Lät du henne komma närmre")
Kommentar: 'Ja jag är kyckling, ja jag är kyckliiiiiiiiing'


Hatar dig!/ Linnéa


Kratzie♥

Vad vore meningen med livet om jag inte fick dela det med dig?♥  Du är den enda för mig Freddis!♥ Helt fantastiskt underbar! Du betyder allt för mig! Du gör mig lycklig å glad! Du lyser upp min dag..du är perfekt engligt mig

Du är kärlek för mig!


♥14/1-2010
♥ va den bästa dagen i mitt liv! Jag blev tillsammans med dig Fredrik Kratz♥ You changed my life into perfect! Varje dag utan dig är en evighet men varje dag med dig är helt underbar!♥ Du är verkligen allt jag behöver! Längtar så mycket tills vi flyttar ihop! Då kan vi va med varandra varje dag..!

Du förstår mig på ett sätt som ingen annan gör! När jag är med dig så känns allt som det ska..perfekt med andra ord!
♥ Det finns ingen som skulle ens kunna va i närheten av vad du betyder för mig! Jag kan helt enkelt inte leva utan dig..så är det!

Fredrik Kratz
♥ Linnéa Löfgren Helge

Du har helt underbara ögon, jätte gulligt leende, du är så söt när du skrattar och du älskar mig för den jag är!

Allt känns så bra! Så länge jag har dig så är mitt liv perfekt!



Dagens:
Låt: "Långa nätter" - Melissa Horn
Citat:
"Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva" - William Shakespeare


Puss/Linnéa


Chenja är faktist min å Freddis son!♥
Vi tycker han är jätte söt å gullig!


Chenja..




Jag älskarej Freddis!♥


hmm..

Vet inte om jag ska sakna dig eller rent av hata dig..
Det du gjorde var oförlåtligt, vet inte hur jag kunde vara så dum att inte inse det innan det hade gått för långt! Nu vet jag inte hur jag ska göra..ska jag..eller inte? En del av mig säger inte men den andra delen säger att jag ska göra det..det är jobbigt att behöva välja!


Min största rädsla är att hon ska börja gilla dig..hon får inte det! Hon får verkligen inte det! Det skulle inte kännas bra..vet inte om jag skulle kunna vara kompis med henne då. Skulle förmodligen bara må dåligt över det..vi var ju trots allt väldigt bra kompisar..innan vi blev osams..sen börjar hon prata med dig bakom min rygg! Vilket gör mig ännu mer arg och lessen på henne! Hon fattar nog inte hur det känns att förlora en vän..fast nu vet jag inte vad vi är..vänner? Ovänner..? Främlingar..? Fiender..? Dessa jävla beslut som man måste ta innan det är för sent tar kol på mig! Jag vet faktist inte vad jag ska göra.


Jag fattar inte hur hon kunde göra det..hon visste ju att vi var väldigt bra vänner! Vad ska hon göra nu? Börja gilla dig, bli tillsammans med dig? Det kommer inte jag klara av! Det funkar inte så ska jag säga dig!


Varför pratar vi inte längre? Såg hon sin chans att för en gång skull kunna få kontakt med en kille? Varför väljer hon då den killen som jag vart jätte bra kompis med fast som jag just blivit osams med!? Förstår hon inte hur konstigt det känns för mig?! Nu vet jag inte hur deras relation till varandra är men..ändådet är inte såhär det funkar! Hoppas du bara kunde inse hur det känns för mig! Och du..du ska veta att även fast vi inte pratar längre..så känns det ändå inte okej! Hoppas du kunde förstå det! Med tanke på vad du gjorde mot mig..

"Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness."


Detta är jobbigare än vad ni båda kan tro misstänker jag, men kan ni inte för en gång skull..lyssna på mig?
Och tänka ur ett annat perspektiv? Mitt perspektiv! Snälla...gör det inte svårare än vad det kan bli!


Varför handlar man ibland på ett helt annorlunda sätt än vad man egentligen vill?

Dagens:
Citat: "Never let the fear of striking out keep you from playing the game"
Låt: "How to save a life" - The Fray
Kommentar: "Arnie"


Puss/Linnéa♥


time goes by

Hur mycket kan man sakna en person?! Kan man bli galen av saknad? Hur kan det bli så att man saknar någon redan efter 5 minuter man setts? Är det behovet av den personens närhet?
Freddis

Hur kan allt kännas så problemlöst när man är med den man älskar? Men i själva verket är det konflikter som pågår direkt när man är hemma igen? Ibland så mycket så det bara går mer och mer utför..sen plötsligt kan det va normalt igen..och man förstår inte varför, det är ju bra om problemet försvinner..men det är bäst om det löser sig än att man bara ska skuva det åt sidan hela tiden..eller?
Inget förgållande är ett bra förhållande om man inte genomgått kriser tillsammans och löst dem..eller?
Bambi



Det är frustrerande när Freddis inte har nån mobil! Kan inte få tag på honom ju! :( Det blir inte värre av att hans vänner inte vet vart han håller hus heller! Jobbigt att jag inte kan göra nått ju! Hatar alla dessa 35 mil...! Längtar tills jag tar studenten..så kan jag flytta till Falun!
♥ Då slipper jag dessa 35 mil!
Längtar så himla mycket till Sportlovet..
  • Jag får träffa Freddis igen!
  • Jag får va i Falun igen!
  • Jag får hålla i lilla Robin igen!
  • Jag får träffa svärföräldrarna igen!
  • Jag får träffa Freddis klass! :D

So close that you can almost taste it

Våran kärlek är som vinden, jag kan inte se den men jag kan känna den!
Jag älskar dig Freddis mer än allt annat!


Dagens:
Citat: "Var dig själv, alla andra finns redan."
Låt: "There's a place for us" - E.M.D



Puss/Linnéa

suck...

 



Det värsta som kan hända är att det inte blir som man tänkt sig..
vilket i slutändan bara gör det värre.

"I tried to be all that you need

Tried to not ever let you down

Still I can see it in your eyes not good enough"


Igår den 14/1-2011 blev det 1 år med min älskling Freddis
Jag älskar dig så sjukt mycket Fredrik Kratz!♥ Du är kärlek för mig!

Varför flyr man från problemet istället för att ta hand om det direkt? Tror man att problemet ska lösa sig själv? Eller?
Hur många gånger ska man misslyckas för att lyckas?

Dagens..
Citat: "För att känna andra så måste man känna sig själv"
Kommentar: "Du är den som känner mig bäst men förstår mig som minst ibland"
Låt: "Långa nätter" - Melissa Horn


Mer än allt annat vakta ditt hjärta, ty hjärtat styr ditt liv.



Ibland undrar jag vart felet ligger? Är det jag? Är det det jag gör? Det jag säger? Önskar att allt kan bli som det en gång var! Hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig å hur mycket du betyder för mig!
Freddis♥Nea 14/1-2010

Puss /Linnéa





Välkommen till min nya blogg!

Välkommen!

 

Puss/Linnéa♥


RSS 2.0