Äntligen fredag!




Skulle egentligen ha vart i Skara nu å hjälpt Es3 med premiärkvällen av deras slutproduktion "A Coded Heart- Until Death Do Us Part" men det är jag ju inte..hade ingen skjuts hemm..det va där problemet kom in..hade väldigt gärna varit där dock!
Ska hjälpa till nästa vecka på fredag å lördag istället.

Idag va det deadline för vårt barnteater manus! Åh va jag längtar till att få det!

Just nu vill jag åka till min kära stad Falun å va där ett bra tag. På riktigt. Ibland önskar jag att det kunde va lite lättare. Men men..kärleken har inga gränser (bortsett från de dåliga då).


Btw så gillar jag inte fjortisar. De är fula å äckliga. Jag lovar!



Det kommer hända om det inte hänt

Vakna 4.45 å kunde inte somna om i morse..inte okej riktigt men..that's life. Jag överlever..inga problem.

"All I want is the wind in my hair
To face the fear, but not feel scared"

Dagens:
Låt: "Wild horses" - Natascha Bedingfield
Citat: "Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång".  Francis Bacon


Puss/Linnéa

Sommar..?

Kan inte förstå hur mycket jag längtar till sommaren! Vill så gärna ha lov! Värme...
Sommaren 2011 kommer bli toppen!
Skulle ju va gött om det gick fort nu så man kan få bära lite andra kläder å inte de där jobbiga vinterkläderna!

Sommaren 2011

Dagens:
Låt: "When Will My Life Begin" - Mandy Moore
Citat: "För att komma till källan måste man simma mot strömmen" - Stanislaw Jerzy Lec


Puss/Linnéa

Stress..

Jag hatar att stressa! I skolan är det väldigt stressigt för mig just nu..vet inte om jag kommer klara det eller sumpa det helt..!? Jag gillar verkligen inte att alla läxor och prov kommer samtidigt! särskilt två ämnen man inte förstår nått av typ! Jag blir tokig snart. Vill bara ha en vecka ledigt..allt går ganska skit nu!

Vill bara fokusera på teatern.

Vill att allt ska få ett slut, kan inte hatera det längre! Hmm..på torsdag nästa vecka kanske jag kan ta det lugnt i alla fall..men tills dess är det stress som gäller! Vill för tillfället bara försvinna..känns som att man blir instängd..
Vad är då frihet? Enligt Platon va det att frihet va att man fick gå i skolan och ha möjligheten att lära sig att tillslut göra rationella beslut..vad är frihet enligt mig? Jag håller med Platon..men det är en sak jag skulle vilja tillägga då! Och det är att man inte ska ha så mycket läxor, prov och andra förhör av något slag..det tror jag är frihet i mitt perspektiv.

Önskar ibland att jag hade en dubbelgångare!

Håller på med barnteatern och borggårdsfesten i fulla tag nu..fast det kommer bli mer..jag lovar! Måste ta tag i det där med marknader alltså..! Känner att jag är ur kass på marknadsföring. Men men, det blir väll bättre snart hoppas jag. Men fast det är väldigt kul å så med våra produktioner så kan jag inte stå emot att faktist säga att jag längtar lite tills jag tar studenten..då kan jag få va med Freddis så mycket jag vill eftersom jag ska flytta! Och även inget mer plugg då! Inte direkt i alla fall skulle jag tro..är så himla skoltrött nu så det inte är sant!


Skulle behöva ha en hjärna som fungerar! Så jag kan lära mig allt på en gång..skulle inte det underlätta allt typ för mig?! Jag blir fast i mitt eget tänkande ibland.

Vill så gärna ha sommarlov nu!
Vintern tar kål på en mer än vad man tor alltså. Mer snö var droppen..om jag så ska gå ut å värma bort snön med en hårfön så fan heller att det kommer mer snö! Vill inte ha snö på min födelsedag!

Hmm..ska väll ta å försöka göra Modern Idéhistoria..suck!



Dagens:
Låt: Från och med du - Oskar Linnros
Citat: "Det är inte dumt att va smart"


Puss/Linnéa



"A Tribute To Horror" 2010



Saknar spökvandringen faktist..kom å tänka på den när jag fundera på eventuell rekvisita man kunde ha i våran nuvarande produktion..å då kom mina tankar tillbaka på våran kära "A Tribute To Horror".
Det vore kul att va med i scenografi gruppen nu till barnteatern men jag har ändå valt att va med i marknadsförings gruppen för att jag ville ha en utmaning! Visserligen så skulle kanske scenografi också vara en utmaning men kände ändå att marknadsföring är en väldigt bra erfarenhet!

Längtar så sjukt mycket tills vi får manuset till barnteatern! Ska bli väldigt kul i och med att vi har borggårdsfesten också, vilket betyder att jag ska äntligen få lära två ettor att gå på glas, eftersom jag va fakir förra året så ska jag lära dem nya!

Dagens:

Låt: "My Heart Is Refusing Me" - Loreen
Citat: "Lyckan kan liknas vid en marknad där priserna alltsomoftast sjunker, om man bara har tid att vänta". Francis Bacon



Puss/Linnéa

RSS 2.0