Julklappar

Fick ju endel i julklapp dåråva...här är listan :3
 
 
* Två stora mysiga koppar med te till (kopparna hade typ tröjor på) -mamma å pappa
* En blå vattenkokare :) - mamma & pappa
* Äggkokare (för att jag å hampus äter mycket ägg) - mamma å pappa
* handduk med mitt namn inbroderat- mamma å pappa
* godis- farmor
* pengar- farmor 
* jeans - hampus (a) 
* premm på solo - hampus <3
* linne- hampus :*
* nivea night cream - poiiily*
* pussel på La Rambla i Barcelone- svärmor :)
* armband - svärmor 
* örhängen- moa :)
* parfym (christina agiulera, secret potion)- jennie 
* pengar - mormor
* paradis - ulrik
* Taylor Swift RED - rebekka OwO
* påslakan - mamma å pappa
* nagellack 2st - poiiily*
* musmatta - adis OwO 
* tallrik - åsa, rickard, jesper, sandra, fabian
* rolf lidberg troll- farmor
* alladin, mörk choklad- köttex mat
 
Det var nog allt faktiskt. Rätt mycket ändå :)
 
Firade ju jul med min Hampus vilket var helt underbart! 
puss på dig min hampus! :*
 
 
 

Saker som är fett störande

Lite saker som stör mig...
 
1. Allmänt korkade människor. (alltså..jag orkar inte med er bara)
 
2. När folk säger att kvinnor ska vara i köket. (Du kan också..du är inte handlingsförlamad)
 
3. Folk jag inte litar på. (GTFO) 
 
4. Huvudvärk. 
 
5. Folk som skriver att dem har mensvärk osv på facebook. (Det finns ingen som kan ta den ifrån dig förutom en alvedon eller två, du behöver inte dela med dig av det så alla vet att du har mens tack.)
 
6. De som tycker att det estetiska programmet är för attention whores. (Det är det absolut inte, det finns säkert dem som är det i alla program!)
 
7. Folk som bara bryr sig för tillfället. (Bryr du bara dig om mig när det hänt något så behöver du inte fråga heller.) 
 
8. Svek. (Ingen gillar att bli sårad eller sviken.)
 
9. Hämd. (Man vinner ignet på det utan det sårar bara mer till slut.) 
 
10. När någon säger till vad man ska göra. (Jag kan själv, jag är inte dum, jag vet saker också, jag är inte helt IQ fiskmås..jag förstår vissa saker också. Det är så fett störande.)
 
11. Vänner som sviker/dissar. (Det är skitjobbigt. Har man inte så många heller så blir det ju inte så bra. Ni kan också ta er till  mig.) 
 
12. Bli tagen för givet. (Det är något av det värsta. Bara för att ajg har körkort betyder inte det att jag kan ta mig överallt hela tiden. Ta mig inte för givet, det har jag blivit tillräckligt i mitt liv.) 
 
13. Sådana personer som skriver samma sak 100 gånger utan att ge sig. (Har jag inte svarat första gången så lär jag ju inte svara andra, tredje eller tusende gångern, eller hur?)
 
14. När någon ljuger. (Jag vet att man gör det ibland. Ibland är det inte meningen och ibland är det för att den andre inte ska bli besviken eller liknande. När man ljuger om vissa saker så blir jag bara så sjukt sårad, det är värre att inte säga något än att släppa bomben med en gång även fast det kan vara jobbigt det med. Men jag vill veta helst istället för att inte veta. Då är det som att man inte litar på personen eller är rädd.) 
 
15. Personer som tror dem är värsta kungen/drottningen. (Du är lika mycket kung/drottning som jag är. Så enkelt är det. Bara för att du har många facebook-vänner så är du inte bättre än någon annan.) 
 
16. "Har du PMS eller". (Nej, har du?!) 
 
17. Bilder som säger typ att männen ska behandla kvinnorna bra osv. (har ett inlägg om det tidigare http://freddisnea.blogg.se/2012/october/fett-storande.html#comment ). (Kvinnor ska behandla sina män bra med, det är inte bara männen.)
 
18. Kassapersonal som pratar som om de har jobbat för länge. (VAR TREVLIGA OKEJ? Även fast dagen kanske varit skit eller om ni vaknat på fel sida..man är ändå trevlig.) 
 
19. Långsam kassapersonal. (Är du långsam kan jag lika gärna göra det själv. Rappa på lite va!? Apotek är specialister på detta med att vara långsamma. Får fett damp på sånt. Jobba lite snabbare tack!) 
 
20. "Kan jag låna den här?". (Får aldrig tillbaka klädesplagget, utan får hämta det själv. Har du lånat kan du la lämna tillbaka tvättat å vikt å inlagt i garderoben? Min syster är expert på detta.)
 
 
 

RSS 2.0